Χορηγός Eπικοινωνίας : METROPOLIS – METROSPORT


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : MCP10 // Χορηγός Eπικοινωνίας : METROPOLIS – METROSPORT

22.02.2020 Δ.Ε.Θ HELEXPO - Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

Το  MCP 10  στο ΜETROPOLIS 95,5  // Σχετική ανακοίνωση

Η διοργάνωση του ΜCP, ανακοινώνει επίσημα έναν ακόμη, δυνατό Στρατηγικό Συνεργάτη στον χώρο της ευρείας ενημέρωσης κοινού, ως χορηγό επικοινωνίας  του ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ EVENT MCP10.

Το ραδιόφωνο του METROPOLIS 95,5 και το ΜETROSPORT, δηλώνουν αποφασισμένοι σύμμαχοι των Μικτών Μαχητικών Τεχνών, έτοιμοι να αναδείξουν  ως χορηγοί επικοινωνίας, την δύναμη αλλά και την μεγάλη άνοδο του ΜΜΑ τόσο στο Διεθνή χώρο όσο και στην Ελλάδα, δίνοντας στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει τους πρωταγωνιστές και μαχητές του επετειακού MCP10, παράλληλα με την μεγαλύτερη διοργάνωση Μικτών Μαχητικών Τεχνών στην Ελλάδα το MCP.

Το ραδιόφωνο του Metropolis 95,5 είναι δίπλα σε κάθε παράλληλη δράση του Promotion της εκδήλωσης μεταδίδοντας τον ρυθμό και την ένταση καθ’ όλη την προετοιμασία μηνών, αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων. Mείνετε συντονισμένοι! με το επίσημο ραδιοφωνικό κανάλι του event, METROPOLIS 95,5 & METROSPORT και παρακολουθείστε όλες τις δράσεις προετοιμασίας των αθλητών και της διοργάνωσης, συνεντεύξεις και αναλύσεις της πιο δυνατής κάρτας αγώνων μέχρι σήμερα! Κερδίστε δώρα και προσκλήσεις και μάθετε τα πάντα για το πιο δυνατό άθλημα στον χώρο των Μαχητικών Τεχνών.!

Το Σάββατο στις 22.02.2020, στην επετειακή του διοργάνωση, το promotion του MCP10, παρουσιάζει την κάρτα αγώνων, που προβλέπεται σκληρή, ανατρεπτική, και αξέχαστη εμπειρία για τους θεατές, σε ένα σούπερ θέαμα εντός του Οκταγώνου των μαχητών!

16 ζευγάρια αγώνων!32 κορυφαίοι αθλητές (άντρες και γυναίκες)!

8 χώρες συμμετοχή: Τουρκία, Αλβανία, Κύπρος, Ουκρανία, Ρωσία, Βραζιλία, Ιταλία, Γεωργία !

Ανακοινώσεις, συνεντεύξεις, προπονήσεις, ζύγιση, δηλώσεις, bets, Life style, αλλά και εκπλήξεις ανατροπές της τελευταίας στιγμής, των πρωταγωνιστών της βραδιάς, των προπονητών, των διοργανωτών αλλά και δηλώσεις  του κόσμου γύρω από την αρένα των μεγάλων μαχητών!

Ετοιμαστείτε για αγώνες που θα κόψουν την ανάσα και μείνετε συντονισμένοι, στον METROPOLIS 95,5 !Γιατί κάθε στιγμή γύρω από την αρένα του MCP ανεβάζει τους παλμούς και την αδρεναλίνη στο κόκκινο!

22.02.2020 / MCP10/ Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» .

Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.00 , Ώρα έναρξης : 18.00 ,  Προπώληση εισιτηρίων : Ticket & Public services

Επιτροπή διοργάνωσης MCP

Υπεύθυνη επικοινωνίας, Ζωή Βουζίκα Τ,6939435099
Facebook | Instagram | Twitter | Youtube | mcpgreece.gr 

   


 

MCP Greece

Κεντρικά Γραφεία: Φιλώτα 18, T.K. 546 31, Εύοσμος Θεσσαλονίκη Τηλ. 2312315227-28

info@mcpgreece.com

Please publish modules in offcanvas position.