Όσα έγιναν στην συνέντευξη τύπου του πολυαναμενόμενου «MCP 10»! (φωτορεπορτάζ)


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης MCP10, με τα ΜΜΕ τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, να δίνουν το παρόν τους για να προβάλουν και να στηρίξουν την διεθνή διοργάνωση Μικτών Μαχητικών Τεχνών MCP και την επετειακή της διοργάνωση MCP10.

H συνέντευξη τύπου, ξεκίνησε με μία σύντομη αναφορά του Δ/ντή της διοργάνωσης Noredin Mokassabi, για την ιστορία του ΜΜΑ σε παγκόσμιο επίπεδο και για την ολοένα και αυξανόμενη δυναμική της στο Ελληνικό έδαφος, από όπου και προέρχονται οι Μικτές Μαχητικές Τέχνες, έχοντας τη βάση τους στο αρχαίο Πάμμαχον.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η αντιπρόεδρος του MCP και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Thai Boxing ή Κα Καλλιόπη Γεϊτσίδου, η οποία με την σειρά της αναφέρθηκε στην ιστορία του MCP, από το MCP 1 μέχρι και το επετειακό MCP10 που πρόκειται να υλοποιηθεί σε λίγες μέρες, στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, και προβλέπεται sold out, καθώς και για την αγάπη του κόσμου που μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο και αγκαλιάζει τόσο το ΜΜΑ όσο και το MCP.

Στην κάρτα αγώνων του MCP10, εστίασε ο πρόεδρος της επιτροπής, Αλέξανδρος Καρούσος, τόσο για την δυναμική και το επίπεδο των αθλητών, όσο και για την σκληρή προετοιμασία όλων, τους κανόνες που διέπουν την διοργάνωση αλλά και τον στόχο και την προσήλωση σε αυτόν, από τον καθένα ξεχωριστά. ''Με συμμετοχή 32 αθλητών, σε 16 δυνατούς αγώνες, από 8 χώρες, τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής θα γιορτάσουμε τις Μικτές Μαχητικές Τέχνες στην 10η και Επετειακή διοργάνωση, προσφέροντας ένα αθλητικό μαχητικό θέαμα υψηλών προδιαγραφών '' προωθώντας πάντα το ''Ευ Αγωνίζεσθαι'' .

Αξίζει να τονιστεί, η απευθείας σύνδεση με τον Τούρκο πρωταθλητή Mehmet Ozer και οι δηλώσεις του τόσο για την ποιότητα της διοργάνωσης όσο και για τον αντίπαλο του στο MAIN EVENT της βραδιάς και παγκόσμιο πρωταθλητή ΜΜΑ, Γιάννη R-ZOO Αρζουμανίδη.

Με την σειρά του, ο Γιάννης Αρζουμανίδης μίλησε για τον Θεσμό πλέον στις Μικτές Μαχητικές MCP, αλλά και για την αποφασιστικότητα του και την προσωπική του προετοιμασία για την νίκη, δηλώνοντας σίγουρος για έναν αγώνα για γερά νεύρα.

Η συνέντευξη συνεχίστηκε με δηλώσεις των αθλητών που παρευρίσκονταν στο πάνελ, τόσο για τους αντιπάλους τους όσο και για την προετοιμασία τους και ολοκληρώθηκε με face off των παρευρισκόμενων ζευγαριών.

H επίσημη ζύγιση WEIGH IN και το FACE OFF της διοργάνωσης, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 21.02.2020στο Συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στις 20.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό, έτσι ώστε να δουν και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους αθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ΟΤΘ, είναι Επίσημος Υποστηρικτής του επετειακού MCP10 και μαζί μέσα από την διεθνή αθλητική διοργάνωση προβάλουμε την πόλη μας.

Παράλληλα, ιδιαίτερα σημαντική η αξία όλων των Χορηγών που υποστηρίζουν το ΜΜΑ και την διεθνή διοργάνωση MCP.

Λίγες οι στιγμές που μας χωρίζουν από την έναρξη, ο ενθουσιασμός της διοργάνωσης διάχυτος με την υπόσχεση προς το κοινό, ενός αθλητικού θεάματος Μικτών Μαχητικών Τεχνών που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

22.02.2020 / MCP10/ Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» .


 

MCP Greece

Κεντρικά Γραφεία: Φιλώτα 18, T.K. 546 31, Εύοσμος Θεσσαλονίκη Τηλ. 2312315227-28

info@mcpgreece.com

Please publish modules in offcanvas position.