Φωτιά στο «MCP 10» η Χριστίνα Νέτζα : Ισοπεδωσε την Bertini με 3 μέρες προετοιμασίας!


H Xριστίνα 'Νίντζα' Νέτζα έκανε στο «MMA Challenge Pro 10» την πιο μεστή της εμφάνιση μέχρι σήμερα μέσα στο κλουβί ισοπεδώνοντας την Ιταλίδα Nadia Bertini μέσα σε δυο γύρους στο Ίωάννης Βελλίδης' το Σάββατο το βράδυ.

Η μαχήτρια του Βασίλη Σμυρνιού ξεκίνησε με χαμηλά λακτίσματα και μετά το πρώτο λεπτό έβαλε δυναμικά γροθιές και ψηλά λακτίσματα στο αγωνιστικό παλμαρέ της απέναντι στην Ιταλίδα.

Η 'Νίντζα' Νέτζα λίγο πριν μπούμε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου γύρου άρχισε να γίνεται πιο επιθετική δίνοντας πόνο στην Bertini με πληθώρα διαφορετικών χτυπημάτων.

Μετά την κυριαρχική εμφάνιση στο πρώτο 5λεπτο η Νέτζα μπήκε με μεγαλύτερη φόρα για να τελειώσει το ματς στον δεύτερο γύρο και με μεγάλη επιτυχία τα κατάφερε.

H Nadia Bertini έπρεπε να ανταπεξέλθει στις συνεχείς διαφορετικές γωνίες μάχης που έπαιρνε η Νέτζα στο ματς, αλλά τα πράγματα γινόταν ανυπόφορα για εκείνη όταν η πρωταθλήτρια του MCP αποφάσιζε να έρθει κοντά της και να της βγάλει γροθιες και αγκώνες.

Το τελείωμα δεν άργησε να 'ρθει και εν τέλει συνέβη με σερί χτυπημάτων γροθιων, αγκώνων και λακτισμάτων λίγο πριν το τελευταίο λεπτό του δεύτερου γύρου.

Η Χριστίνα Νέτζα απέδειξε γιατί είναι η πρωταθλήτρια του «MMA Challenge Pro» και σίγουρα με τον τρόπο που παίζει μας κάνει να θέλουμε να την βλέπουμε όλο και πιο πολύ να αγωνίζεται.


 

MCP Greece

Κεντρικά Γραφεία: Φιλώτα 18, T.K. 546 31, Εύοσμος Θεσσαλονίκη Τηλ. 2312315227-28

info@mcpgreece.com

Please publish modules in offcanvas position.