Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης Μεγάλος Υποστηρικτής του MCP


Στην προσπάθεια ανάδειξης του αθλήματος Μικτών Μαχητικών Τεχνών στην Ελλάδα, η μεγαλύτερη διοργάνωση ΜΜΑ στην Ελλάδα το MCP, έχει κέντρο των αγωνιστικών της δράσεων την Θεσσαλονίκη και με βάση αυτό, βρίσκει σύμμαχο και μεγάλο υποστηρικτή της, τα τελευταία χρόνια, τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας κατά αυτόν τον τρόπο, ισχυρές προϋποθέσεις για την ενίσχυση και ενδυνάμωση του αθλητικού Τουρισμού και θέτοντας την Θεσσαλονίκη στο προσκήνιο ως κέντρο των Βαλκανίων για την ανάπτυξη των μαχητικών σπορ. 

Με Υποστηρικτή τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, το MCP δείχνει για άλλη μία φορά τον δρόμο που δημιουργούν οι συνεργασίες με αμοιβαίο όφελος και την ανάπτυξη μέσα από παράλληλους ή και κοινούς δρόμους , όπως αυτός των αθλημάτων και του Τουρισμού. 

Στη 1η Απριλίου 2023 στη Χ.Α.Ν.Θ. Κλειστό γήπεδο μπάσκετ θα γιορτάσουμε τα 10 χρόνια παρουσίας μας και διοργάνωσης αγώνων ΜΜΑ στην Ελλάδα, στο κέντρο του ΜΜΑ στα Βαλκάνια, τη Θεσσαλονίκη. 

Φέτος το ΜCP12 WINMASTERS προσκαλεί αθλητές από χώρες όπως η Κύπρος, Γεωργία, Ολλανδία, Ιταλία, Γερμανία, Σουηδία, Αλβανία, Βουλγαρία για να απογειώσουν μαζί με τους Έλληνες αθλητές το θέαμα και να αποζημιωθεί με τον καλύτερο τρόπο για άλλη μία φορά, το κοινό του ΜΜΑ στην Ελλάδα αλλά όχι μόνο! 

Το MCP 12 WINMASTERS θα προβληθεί παγκοσμίως καθώς θα μεταδοθεί σε 65 χώρες και σε monitor  αεροπορικών εταιρειών όπως οι Air Portogal και Air Asia, καθώς επίσης και στο κανάλι της COSMOTE TV σε 20 τρίωρες επαναλήψεις!

Η ομάδα του MCP και ο πρόεδρος της διοργάνωσης Αλέξανδρος Καρούσος δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την φετινή ετήσια συνάντηση κορυφαίων μαχητών ΜΜΑ και του μεγάλου κοινού που την συνοδεύει σε κάθε ευκαιρία, εδώ στην καρδιά των Μικτών Μαχητικών Τεχνών, την Θεσσαλονίκη.

Δεσμευόμαστε όλοι μας, για ένα αγωνιστικό θέαμα που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη και θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαράς μέσα από τον πιο συναρπαστικό κόσμο , αυτόν του ΜΜΑ ! 

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά σε λίγες μέρες !

Μείνετε συντονισμένοι μέσα από τις πλατφόρμες και τα κοινωνικά δίκτυα του MCP για να είστε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις, τα face of, τις συνεντεύξεις, την αγωνία και την δράση πριν την διεξαγωγή καθώς και για πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους fan των μαχητών!  

Κάντε έγκαιρα την κράτηση σας 

Θα είμαστε όλοι εκεί ! 

Lets go MCP12 WINMASTERS! 


 

MCP Greece

Κεντρικά Γραφεία: Φιλώτα 18, T.K. 546 31, Εύοσμος Θεσσαλονίκη Τηλ. 2312315227-28

info@mcpgreece.com

Please publish modules in offcanvas position.