Ο Αλέξανδρος Καρούσος είναι Φυσικοθεραπευτής, θα περίμενε κάνεις η σημερινή μας συνέντευξη να απασχολήσει τον τομέα της υγείας, όμως θα σας εκπλήξουμε!


 

Πως ήρθε στην ζωή σας το MCP;

Ήταν η ανάγκη των αθλητών του συλλόγου μας Αγίου Γεωργίου Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους event τα οποία δεν υπήρχαν όταν εμείς ξεκινήσαμε.

Τι είναι το MCP; Γιατί υπάρχει κόσμος που δεν γνωρίζει και θα ήθελε να μάθει.

Το MCP είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης επαγγελματικών event μικτών μαχητικών τεχνών σε Ελλάδα και Κύπρο σε ένα άθλημα το ΜΜΑ που είναι το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο άθλημα στον κόσμο. Γιατί είναι μεγαλύτερη; Γιατί είναι ένα promotion που έχει ζωή 13 χρόνο με διεθνή συμμέτοχες πάνω από 400 αθλητές να έχουν συμμετάσχει όλα αυτά τα χρόνια από 25 και πλέον χώρες που στα πλαίσια της εξωστρέφεια προάγει και επικοινωνεί το ελληνικό ΜΜΑ σε 85 media outlets σε 120 και πλέον χώρες και από το 2018 προβάλετε σε τηλεοπτικά κανάλια όπως OPEN BEYOND, Μακεδονία TV, COSMOTE TV, PRIMETEL, Cyta Vision και Calelnet.

Πως πήρατε την απόφαση φέτος να διοργανώσετε το MCP στην Κύπρο στις 25 Μαΐου και όχι στην Ελλάδα;

Λόγω του διεθνή χαρακτήρα των διοργανώσεων μας τα τελευταία χρόνια, μας προσέγγισε το City of dreams το μεγαλύτερο Casino στην Ευρώπη και μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει ποτέ στην Κύπρο, να δημιουργήσουμε ένα 5ωρο σου γιορτή για τις Μικτές Μαχητικές τέχνες. Το MCP13 το αγκάλιασε η τοπική κοινωνία και φορείς της Κύπρου με την υποστήριξη με τον Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού , Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, του υπουργείου παιδείας, αθλητισμού και νεολαίας, η Κυπριακή Ομοσπονδία ΜΜΑ και θα μας τιμήσει με την Παρουσία της, εκπροσωπώντας την Βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας η πρόεδρος της Βουλής κ. Ανίτα Δημητρίου.

Να περιμένουμε MCP φέτος στην Θεσσαλονίκη;

Βεβαίως, γνωρίζετε ότι το MCP είναι θεσμός στην πόλη της Θεσσαλονίκη μετά από την σταθερή του παρουσία και έχει ήδη οριστεί η ημερομηνία του επόμενου MCP για το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2024 στο γήπεδο της ΧΑΝΘ που αγκάλιασε την διοργάνωσή μας.

Τι έχετε να πείτε στους νέους για το MCP;

Το MCP είναι η διοργάνωση που άλλαξε την εικόνα που έχει ο κόσμος για τα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα γιατί κάθε φορά που πραγματοποιείται είναι μια γιορτή του αθλητισμού που την στηρίζουν σταθερά φορείς όπως ο Οργανισμός Τουρισμού, η Περιφέρεις Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Είναι ένα άθλημα με μεγάλη απήχηση στο κοινό παγκοσμίως διότι με τη δυναμική του λειτουργεί πόλος έλξης σε άνδρες γυναίκες και παιδία όλων των ηλικιών. Εμείς στο MCP πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι μαχητικές τέχνες είναι η απάντηση σε προβλήματα που μαστίζουν τη σημερινή κοινωνία όπως : βία και παραβατικότητα ανηλίκων, ναρκωτικά, bulling, και το MCP έμπρακτα στηρίζουμε οργανισμούς όπως Μικροί Ήρωες και για 3η συνεχόμενη χρονιά τον Φύλακα Άγγελο

Υπάρχει κάποια στιγμή στους αγώνες που μπορεί να σας στιγμάτισε; Να σας τρόμαξε και να σας συνοδεύει ως τώρα; Και αν ναι ποια είναι αυτή;

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιες στιγμές μεμονωμένα γιατί σε κάθε νέα διοργάνωση δημιουργούνται στιγμές μοναδικές που δεν μου επιτρέπουν να επιλέξω μια.

 


 

MCP Greece

Κεντρικά Γραφεία: Φιλώτα 18, T.K. 546 31, Εύοσμος Θεσσαλονίκη Τηλ. 2312315227-28

info@mcpgreece.com

Please publish modules in offcanvas position.