To «OPEN Beyond» μεγάλος χορηγός επικοινωνίας του ‘MCP 10’ στις 22 Φεβρουαρίου!


Η διοργάνωση του ΜCP, σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN BEYOND TV, στο MCP9, συνεχίζει και διευρύνει την συνεργασία στο MCP 10, ανακοινώνοντας και επίσημα πλέον, πως αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας και τηλεοπτικής κάλυψης του ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ EVENT MCP10, είναι ο ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας OPEN BEYOND TV.

Αποφασισμένοι να αναδείξουν τις Μικτές Μαχητικές Τέχνες στην Ελλάδα, προβάλλοντας τηλεοπτικά στο ευρύ κοινό, το τηλεοπτικό κανάλι, θα είναι δίπλα σε κάθε παράλληλη δράση του Promotion της εκδήλωσης μεταδίδοντας τον ρυθμό και την ένταση καθ' όλη την προετοιμασία μηνών, αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων.

Mείνετε συντονισμένοι! με το επίσημο κανάλι μετάδοσης του event, και παρακολουθείστε όλες τις δράσεις προετοιμασίας των αθλητών και της διοργάνωσης .

Το Σάββατο στις 22.02.2020, στην επετειακή του διοργάνωση, το promotion του MCP10 ετοιμάζει κάρτα αγώνων, που προβλέπεται σκληρή , ανατρεπτική, και αξέχαστη εμπειρία για τους θεατές, σε ένα σούπερ θέαμα εντός της Αρένας των μαχητών!

16 ζευγάρια σε μεγάλες αναμετρήσεις!

32 κορυφαίοι μαχητές ! (άντρες και γυναίκες)!

8 χώρες συμμετοχή: Τουρκία, Αλβανία, Κύπρος, Ουκρανία, Ρωσία, Βραζιλία, Ιταλία, Γεωργία !

Ανακοινώσεις, συνεντεύξεις, προπονήσεις, ζύγιση, δηλώσεις, bets, Life style, αλλά και εκπλήξεις ανατροπές της τελευταίας στιγμής, των πρωταγωνιστών της βραδιάς, των προπονητών, των διοργανωτών αλλά και του κόσμου γύρω από την αρένα των μεγάλων μαχητών!

Ετοιμαστείτε για αγώνες που θα κόψουν την ανάσα και παρακολουθείστε τους στον OPEN BEYOND TV!

Γιατί κάθε στιγμή γύρω από την αρένα του MCP ανεβάζει τους παλμούς και την αδρεναλίνη στο κόκκινο!

Επιτροπή διοργάνωσης MCP


 

MCP Greece

Κεντρικά Γραφεία: Φιλώτα 18, T.K. 546 31, Εύοσμος Θεσσαλονίκη Τηλ. 2312315227-28

info@mcpgreece.com

Please publish modules in offcanvas position.